- نتایج بدست آمده از یک نظرسنجی که توسط وبسایت خبری PANews بین ۴۲۰۰ نفر از شهروندان چین صورت گرفته است، نشان میدهد که حدود ۶۴ درصد از شرکتکنندگان فکر میکنند وجود بازار رمزارزی و بیتکوین کاملا غیر ضروری است. با این حال ۴۰ درصد باقی مانده، به سرمایهگذاری در صنعت رمزارزی علاقه دارند. در این بین ۷۵ نفر اعلام کردهاند که تا کنون نام بلاکچین یا بیتکوین را نشنیدهاند، این بدان معناست که حدود ۹۸ درصد افراد تحت نظرسنجی در رابطه با صنعت رمزارزی اطلاعات کافی دارند.
اخیرا یک نظرسنجی توسط سایت خبرنگاری مرتبط با صنعت بلاکچین PANews انجام شده که نتایج جالبی به همراه داشته است. به طور کلی در نتایج اعلام شده که ۶۴ درصد از تمام ۴۲۰۰ نفر شرکت کننده، فکر میکنند که حضور رمزارزهایی همچون بیتکوین به عنوان یک سیستم پرداخت، کاملا غیرضروری است. با این حال، ۴۰ درصد باقیمانده قصد سرمایهگذاری در صنعت رمزارزی را دارند.
حدود ۱۴ درصد از این شرکتکنندگان نیز در حال حاضر در بازار رمزارزی سرمایهگذاری کردهاند و اکثریت افرادی که علاقهمند به سرمایهگذاری هستند یا این کار را انجام دادهاند، پس از سال ۱۹۹۰ به دنیا آمدهاند.
در این نظرسنجی که بین بیش از ۴۲۰۰ نفر از ردههای سنی مختلف انجام شده است، نشان داده شده که اکثریت افرادی که در جامعهی سرمایهگذاری چین اقدام به سرمایهگذاری در بازارهای رمزارزی کردهاند، متولد دههی ۱۹۹۰ میلادی هستند. در بین حدود ۳۷۲ نفر از افرادی که ادعا میکردند بلاکچین را به خوبی میشناسند، تعداد زیادی پس از سال ۱۹۹۵ به دنیا آمدهاند، در حالی که مابقی پس از سال ۱۹۹۰ متولد شدهاند.
در بین افرادی که در صنعت رمزارزی سرمایهگذاری کردهاند، مجموع متولدین ۱۹۹۰ به بعد و ۱۹۹۵ به بعد، تقریبا دو برابر مجموع افرادی بوده است که پس از ۱۹۸۰ به دنیا آمدهاند، که در بین افراد شرکت کنندهی در نظرسنجی، تنها ۱۷۸ نفر بودهاند.
در بین این ۴۲۰۰ نفر، تنها ۷۵ نفر اعلام کردهاند که هرگز چیزی در رابطه با بلاکچین و بیتکوین نشنیدهاند؛ این بدان معناست که حدود ۹۸/۲۲ درصد از شرکتکنندگان در رابطه با رمزارزها اطلاعات کافی دارند. اکثریت مردم اظهار داشتند که این صنعت را به خوبی درک نمیکنند.
از مجموع افرادی که در این نظرسنجی مورد بررسی قرار گرفتهاند، ۴۰ درصد اظهار داشتهاند که میخواهند در صنعت رمزارزی سرمایهگذاری کنند. این درحالیست که در حال حاضر استفاده و خرید و فروش رمزارزها در کشور چین، ممنوع اعلام شده است. تعطیلی ICOها در سال ۲۰۱۷ که نهایتا منجر به بسته شدن چندین صرافی رمزارزی و ممنوعیت ICOها شده بود، تقریبا نشان دهندهی پایان کار بازار رمزارزی در چین بود.
با این حال، علاقهی مردم چین نسبت به صنعت رمزارزی همچنان بالاست و هنوز هم چندین صرافی رمزارزی فعال وجود دارد که مردم چین بتوانند به واسطهی آنها به بازارهای رمزارزی دسترسی داشته باشند. در واقع این دیوار آتش بزرگ هرگز نتوانست دسترسی مردم چین به منابع سایبری جهان را قطع کند و تنها باعث سختتر شدن این فرایند شده است.
تنها ۲۰ درصد از سرمایهگذاران چینی بیتکوین را میشناسند
یکی از نکات برجسته توسط این نظرسنجی این بود که در بین ۵۹۸ نفری که اعلام کرده بودند در صنعت رمزارزی سرمایهگذاری کردهاند، ۱۷ نفر اعلام کردند که هیچ اطلاعاتی در رابطه با آن ندارند. ۱۰۳ نفر نیز اعلام کردند که از بازار رمزارزی تنها بیتکوین را میشناسند.
یک مقاله که اخیر منتشر شده است نشان میدهد صنعت رمزارزی ممکن است به عنوان یک روش پرداختی بهترین مسیر برای حرکت به جلو نباشد. در بخشهایی از این مقاله آمده:
همانطور که همه میدانند، ناکاموتو صنعت رمزارزی را با انتشار مسیر راه بیتکوین(White paper) یک سیستم پرداخت پول الکترونیک نقطه به نقطه تعریف کرده است. لغت «پرداخت» به عنوان هدف اصلی رمزارزها شناخته شده است، اما در چین پرداختهای مربوط به تلفن همراه نیز بسیار شایع است و تا ۶۳/۴۳ درصد از مردم، گزینههای رمزنگاری را نادیده میگیرند. پول به عنوان یک وسیلهی پرداخت نشان میدهد که ادامهی روند ترویج رمزارزها در چین ممکن نیست.
در بین افرادی که در این نظرسنجی شرکت کردهاند، تعداد زیادی از افراد سرمایهگذار در صنعت رمزارزی پس در حین روند صعودی سال ۲۰۱۷ به این صنعت وارد شدهاند، در حالیکه مابقی آنها در زمان روند نزولی با این بازار پیوستهاند. اکثریت افرادی که در این بازار سرمایهگذاری کردهاند، سرمایهای کمتر از ۱۰ هزار یوآن(معادل ۱۵۰۰ دلار) به بازار وارد کردهاند.
نظر شما در رابطه با این نظرسنجی و آمارهای اعلام شده چیست؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.