- استیو وزنیاک به عنوان همکار استیو جابز بنیانگذار اپل و شخصیت پشت تولید اولین رایانههای شخصی، طی آخرین مصاحبهی خود اظهار داشته است که شور و شوق پیش آمده در رابطه با بلاکچین نوعی حباب است و این صنعت برای رسیدن به اهداف واقعی خود، به زمان بیشتری نیاز دارد.
استیو وزنیاک(Steve Wozniak) به عنوان یکی از بنیانگذاران کمپانی اپل به تازگی طی مصاحبهی خود در گردهمایی NEX technology عنوان نمود که این شور و هیجان حوالی بلاکچین همانند اتفاقاتی است که وی در دوران داتکام دیده بود، کمپانیهایی که به سرعت در حال شکوفا شدن بودند.
وزنیاک در روز سهشنبه طی کنفرانس NEX technology در نیویورک گفت:
این اتفاقات یک حباب است و من این چنین حسی نسبت به بلاکچین دارم.
Steve Wozniak
وزنیاک به مخاطبان یادآوری کرد که بخشی اعظمی از شرکتهایی که آن زمان وعدهی تغییر جهان به وسیلهی اینترنت را میدادند، به سرعت از بین رفتند.
با این حال، او عنوان کرد که تکنولوژی بلاکچین دارای پتانسیلهای پیادهسازی بالایی است چونکه این تکنولوژی “غیرمتمرکز و کاملا” قابل اعتماد میباشد. اما شاید همانند اتفاقی که برای اینترنت افتاد، بیشتر از چیزی که فکرش را میکنیم زمان لازم است تا به پتانسیل واقعی خود برسد.
وزنیاک در رابطه با این مورد توضیح داد:
الان اگر به اطراف خودتان نگاه کنید، میبینید که تمامی مواردی که از اینترنت انتظار میرفت به حقیقت رسیدهاند اما فقط کمی زمان برد. همه چیز طی یک روز عوض نمیشود؛ بسیاری از ایدههای مرتبط با بلاکچین بسیار خوب هستند اما در صورتی که برای پایداری در بلند مدت برنامهریزی نداشته باشند و زود هنگام معرفی شوند، خودشان را از بین میبرند.
Steve Wozniak
بیتکوین اولین استفاده از تکنولوژی بلاکچین بود اما از آن زمان تاکنون تعداد بیشماری موارد کاربردی جدید برای آن پیدا شده است. بلاکچین میتواند تراکنشهای مختلف را روی یک دفترکل توزیع شدهی عمومی ثبت کند که به عقیدهی طرفداران میتواند روشی سریعتر و امنتر از روشهای سنتی معمول باشد، و از سوی دیگر نیاز به حضور یک شخص ثالث برای انجام تراکنش را از بین میبرد.
وزنیاک در صحبتهایی خود اعلام کرد که اتریوم به دلیل کاربردهایش و ارائهی توانایی به برنامه نویسان برای ساخت پروژههای خودشان، میتواند پتانسیل این را داشته باشد که از این هیجانات جان سالم به در ببرد. اتریوم نام بنیادی است که توکن دیجیتال اتر را ساخته است که در ابتدا به عنوان یک تلاش برای جمعآوری سرمایه جهت توسعهی یک پلتفرم، راهاندازی شد. کمپانیهای بزرگی همچون مایکروسافت و J.P. Morgan نیز در حال توسعهی کاربردهایی مبتنی بر بلاکچین اتریوم هستند.
بیتکوین، که وزنیاک آن را طلای دیجیتال نامیده است، به گفتهی وی با وجود اینکه طی یک سال گذشته حدود ۵۰ درصد از ارزش خود را از دست داده، اما هنوز بسیار “شگفتآور” محسوب میشود.
وزنیاک به همراه استیو جابز(Steve Jobs) در سال ۱۹۷۶ کمپانی اپل را تاسیس کرد و یکی از مهمترین افراد در توسعهی اولین کامپیوترهای شخصی تولید شده توسط این شرکت بوده است. وی زمانی که قیمت رمزارزها در اوج بود و ارزش یک بیتکوین حول رقم ۲۰ هزار دلار میچرخید، تمامی داراییهای دیجیتال خودش به جز یک بیتکوین را فروخت.
وی در ادامه اظهار داشت:
به ناگهان قیمتها سقوط کرد و پس از آن یک افزایش قیمت چشمگیر داشتیم، من ترسیدم و تمامی داراییهای رمزارزی خودم را را به جز یک بیتکوین، فروختم.
Steve Wozniak
وزنیاک در انتها نیز در رابطه با ایدهی استفاده از بلاکچین در شبکههای اجتماعی و یک رقیب برای فیسبوک صحبت کرد، که به گفتهی او برای رفع انحصار حال حاضر لازم است.
نظر شما در رابطه با گفتههای استیو وزنیاک چیست؟ آیا شرکتها در حال انجام عملیات غیرضروری بر روی بلاکچین هستند و این باعث بوجود آمدن حباب شده است؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.