اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

کریگ رایت: هرگز قرار نبود هویت ساتوشی ناکاموتو ناشناس باقی بماند

او همچنین اظهار داشت که بیت‌کوین هیچگاه قرار نبوده با استفاده از ابزارهایی مثل رمزنگاری به عنوان راهی برای تغییر روندهای سیاسی و اجتماعی مورد استفاده قرار بگیرد

نکات برگزیده مطلب
  • کریگ رایت(Craig Wright) سازنده‌ی و طرفدار پروپا قرص رمزارز بیت‌کوینSV و مدعی نام ساتوشی ناکاموتو، در جدیدترین سخنان خود سعی کرده تا به ریشه‌ها و اصل Cypherpunk(استفاده از ابزارهای رمزنگاری و پنهان‌کاری برای جهت دادن به اجتماع و تغییر روند خاصی در جامعه) بودن بیت‌کوین حمله کند. وی همچنین با انتشار یک پست در وبلاگ رسمی خودش اظهار نموده که «هرگز قرار نبود که هویت ساتوشی ناکاموتو ناشناس باقی بماند».

 

آقای کریگ رایت(Craig Wright) بسیار مصمم است تا خودش را به عنوان سازنده‌ی بیت‌کوین و هویت ساتوشی ناکاموتو به همه‌ی دنیا معرفی کند، اما به جای امضاء بلاک‌ جنسیس(Genesis block اولین بلاک بیت‌کوین که تمام جامعه‌ی رمزارزی موافقت کرده‌اند که به عنوان اثبات گفته‌هایش باید آن را امضا کند)، او فکر کرده که بهتر است تا یک پست وبلاگی نوشته و ریشه‌های  و اصل Cypherpunk را زیر سوال ببرد.

Cypherpunk به یک فرد فعال گفته می‌شود که به شکل گسترده از فناوری‌هایی همچون رمزنگاری و تکنولوژی‌های حریم خصوصی به عنوان مسیری جهت ایجاد تغییرات سیاسی و اجتماعی استفاده می‌کند.

در مقاله‌ای که به تازگی در وب‌سایت رسمی وی منتشر شده است، آقای رایت اعلام نموده که او در سال ۲۰۱۱ برای گوین آندرسن(Gavin Andresen) یک ایمیل ارسال کرده و در آن توضیح داده است که بیت‌کوین هرگز یک مسئله‌ی مرتبط با گروه Cypherpunk نبوده و او از کسانی که این فلسفه را ابراز کردند، حمایت نکرده است(و در واقع مخالف آن‌ها بوده است).

به ادعای آقای رایت در بخش‌هایی از این ایمیل گفته شده:

بیت‌کوین هرگز یک آزمایشی مرتبط با Cypherpunk نبوده است. من در دهه‌ی 90 میلادی از لیست پستی Cypherpunkها خارج شدم زیرا من نمی‌توانستم از افرادی همچون جولیان آسانژ(Julian Assange) حمایت کنم. من نمی‌توانستم ایده‌های برخی از آن افراد را قبول کنم. من مخالف بیشتر افراد این لیست بودم، حتی افرادی که دوستشان داشتم، افرادی همچون تیم می(Tim May)، که مفاهیمی را ارائه کرد که من نمی‌توانستم قبول کنم. Craig Wright

این گفته‌های آقای رایت بسیار عجیب به نظر می‌رسند، زیرا ساتوشی ناکاموتو ساخته‌ی خودش را بدون هیچ کم و کاستی با جامعه‌ی Cypherpunk که در لیست پستی metzdown قرار دارند، به اشتراک گذاشته است.

علاوه بر این، گرچه آقای رایت از این افراد پشتیبانی نکرده است، اما فلسفه‌ی گروه Cypherpunk(که خلاصه‌ی آن در اعلامیه‌ی آن‌ها ارائه شده است) نه تنها به ایده‌ی توضیح داده شده در نقشه‌ی راه یا همان WhitePaper بیت‌کوین، بلکه به شیوه‌ی تفکر ساتوشی در روز‌های اولیه عرضه‌ی بیت‌کوین نیز شبیه است:

در این عصر الکترونیک، حریم خصوصی برای یک جامعه‌ی باز امری ضروری است. حریم خصوصی همان پنهان‌کاری نیست. یک موضوع خصوصی چیزی است که یک نفر نمی‌خواهد شخص دیگری از آن اطلاع داشته باشد، اما راز موضوعی است که فرد نمی‌خواهد اشخاص دیگری جز مخاطب از آن آگاهی داشته باشند. حریم خصوصی قدرت یک شخص در جهان است. حفظ حریم خصوصی در یک جامعه‌ی باز نیازمند سیستم‌های معاملاتی مجهز به ویژگی ناشناس بودن است. تا به امروز، پول نقد اصلی‌ترین نمونه‌ی اینگونه سیستم‌ها بوده است، ما نمی‌توانیم از دولت‌ها، شرکت‌ها، و یا دیگر سازمان‌های بزرگ بی‌نام و نشان انتظار داشته باشیم تا با خیرخواهی و بخشندگی خود به ما حریم خصوصی اعطا کنند. Bitcoin Whitepaper

با تمام این تفاسیر، گرچه ساتوشی ناکاموتو هرگز ایده‌ی خود را به اشتراک نگذاشت، هرگز از اسم واقعی خودش استفاده نکرد و هرگز اطلاعات شخصی ارائه نکرده است، آقای رایت در ایمیل خود را آقای آندرسن گفته است که او «نمی‌خواسته یک شخصیت رازآلود و پنهانی باشد، و این مورد هرگز نیت و هدف بیت‌کوین هم نبوده است».

در نهایت، هرکسی که به آقای کریگ رایت اعتماد دارد می‌تواند حرف‌های او را باور کرده و فکر کند که او واقعا ساتوشی ناکاموتو است، و به این موضوع اعتقاد پیدا کند که بیت‌کوین یک آزمایش برای ساخت یک سیستم تراکنش و مبادله‌ی متمرکز قانونی تحت کنترل دولت است.

ادعاهای آقای کریگ رایت را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

منبع
Ethereumworldnews

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا