- مسئول بخش هماهنگی امنیت فضای سایبری کاخ سفید و دستیار ویژه رئیس جمهور آقای راب جویس(Rob Joyce) تاکید کرد که آمریکا هنوز راه درازی تا قانونمندسازی اولین رمزارز یعنی بیتکوین دارد. سرمایهگذاران بیتکوین در ایالات متحده نگران طرز قانونگذاری این کشور برای رمزارزها هستند.
در کنفرانس امنیت مونیخ آلمان، راب جویس(Rob Joyce)، کسی که تقریبا سه دهه است در آژانس امنیت ملی آمریکا کار میکند و وظیفه او کمک در سیاستگذاری فضاهای سایبری بین دولتمردان، شرکتهای خصوصی، ارگانهای غیر دولتی و کشورهای دیگر است؛ تاکید کرد اهمیت اینکه به بیتکوین و بقیه رمزارزها با تامل نزدیک شویم زیاد است.
ما به جای عجله و مواجه شدن با عواقب غیر قابل پیشبینی ترجیح میدهیم با فکر بیشتری اقدام به قانونگذاری رمزارزها کنیم. او گفت:
من فکر میکنم ما هنوز به تحقیق و فهمیدن ایدههای خوب و بد در آن فضا[رمزارزها] مشغول هستیم؛ پس فکر نمیکنم که قانونگذاری دولتی نزدیک باشد. Rob Joyce
با این حال جویس باور دارد در فضای رمزارزها پتانسیلی برای اعمال مجرمانه وجود دارد. او گفت:
ما نگران هستیم، طرح بیتکوین دارای مزایایی است؛ پو دیجیتال، ارز دیجیتال. ولی با این حال اگر به طرز کار بیتکوین نگاه کنید[خواهید دید که] بعد از اینکه پولی به وسیله خلافکاران جابجا میشود هیچ راهی برای بازگرداندن آن وجود ندارد. Rob Joyce
بر خلاف بانکها و شرکتهای کارت اعتباری که میتوانند تراکنشهایی که با کلاهبرداری همراه بوده است را برگردانند،در بیتکوین و بقیه رمزارزها هیچ راهی برای بازگرداندن ارزهای دزدیده شده وجود ندارد. جویس گفت تا این لحظه در بیتکوین و بقیه رمزارزها هیچ راهی پیدا نشده است تا این مساله حل شود و این یکی از مشکلات است.
قانونگذاری؛ بله یا خیر؟
اگر خواسته باشیم به صورت جهانی به بحث قانونگذاری رمزارزها نگاه کنیم خواهیم دید که هر کشوری دید مخصوص خودش را نسبت به آنها دارد. وزیر اقتصاد فرانسه برونو لمیر(Bruno le Maire) و وزیر موقت امور مالی آلمان آقای پیتر آلتمایر(Peter Altmaier) درخواست همکاری بینالمللی برای قانونگذاری رمزارزها برای جلوگیری از بیثباتی بازارهای مالی را داشتند. در همین حال نخست وزیر بریتانیا، ترزا می(Theresa May) نگرانی خود راجب استفاده خلافکاران از رمزارزها را ابراز کرد و گفت ما به صورت دقیق در حال بررسی نحوه استفاده آنها از این ارزها هستیم.
در سوی دیگر کره زمین، چین مصمم به ریشهکن کردن رمزارزها از این کشور است و هند از سوی دیگر در حال ارسال پیامهای مخلوط است در حالی که به نظر میرسد علاقهای به ممنوع کردن بیتکوین ندارد. و سوئیس باز هم مثل همیشه یکی از هواداران رمزارزها باقی مانده است.
به نظر شما سیاستهای ایران در رابطه با رمزارزها چگونه خواهد بود؟ نظرات خود را در بخش دیدگاهها با ما به اشتراک بگذارید.