به گزارش خبرنگار مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست خبری پژوهشگاه ارتباطات وفناوری اطلاعات در پاسخ به سوالی پیرامون اجرایی شدن ارز دیجیتال در کشور توضیح داد: پیاده سازی ارز دیجیتال وابسته به شبکه و یا پیام رسان خاصی نیست و آن چیزی که به آن نیاز داریم نخست پژوهش و ارزیابی در مورد رمزنگاری آن است تا به لحاظ تکنولوژیکی الگوریتم های آن را بتوانیم اجرا کنیم.
بالاترین مقام مسوول حوزه ICT با بیان اینکه موضوع دوم در مورد ارز دیجیتال قوانین و مقررات آن است تا بدانیم سیاست های کلی در قبال آن چیست، تصریح کرد: باید بدانیم که ارز دیجیتال مان می خواهد پشتوانه داشته باشد یا خیر. سپس قوانین که بر اساس اصول اسلامی تعیین شده را بر اساس اصول فقهی قانون گذاری شود.
-
ایستادگی در برابر فناوری منطقی نیست!30 دی 1396
-
بیتکوین در اصل سیستمی برای دور زدن سانسور مالی است1 اسفند 1397
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه دو موضع در قبال ارز دیجیتال می توانستیم داشته باشیم، گفت: نخست اینکه حالت انفعالی به خود بگیریم و نظاره گر تحولات در دنیا باشیم و دوم آنرا یک فرصت فرض کرده و حداکثر بهره وری را از آن داشته باشیم که ما موضع دوم را انتخاب کردیم.
آذری جهرمی با بیان اینکه چون مسوولیت حوزه ارز با بانک مرکزی است لذا مسوولیت پیاده سازی و پیگیری ارز دیجیتال نیز با بانک مرکزی است که چون در انقلاب چهارم صنعتی بسیاری از مباحث میان بخشی است، وزارت ارتباطات نیز در این حوزه به یاری بانک مرکزی آمده است.
وی با اشاره به اینکه لازمه بحث ارز دیجیتال، پیاده سازی مدلی از آن است تا به صورت پایلوت اجرایی شود و نظام مالی بتواند آنرا تجربه کند تا قوانین لازم را تعریف کنیم، افزود: البته سیاست ها و چهارچوب های ارز دیجیتال در کشور تبیین نشده است.