- پیپل (PayPal) به عنوان بزرگترین پلتفرم پرداخت جهان در پاییز ۱۳۹۹ خدمات خرید و فروش و نگهداری از رمزارزها را در دسترس مردم آمریکا قرار داد و فعالیت حوزه رمزارزها به افزایش درآمد این شرکت کمک کرده است. با این وجود، فعالیت پیپل به آمریکا محدود نیست و بهنظر میرسد که پیپل قصد دارد سرویس جدید خود را در دسترس مردم سایر نقاط جهان نیز قرار دهد. پیپل از روز یکم شهریور خدمات رمزارزی خود را در دسترس مردم انگلیس نیز قرار داد.
راهاندازی خدمات رمزارزی پیپل در انگلیس
شرکت پرداخت پیپل (PayPal) از روز دوشنبه سرویس خرید و فروش رمزارزی خود را در انگلیس راهاندازی کرد. کاربران انگلیسی پیپل که فرآیند احراز هویت خود را تکمیل کردهاند، هماکنون به سرویس مبادلات رمزارز این شرکت دسترسی دارند.
بر اساس اطلاعیه اخیر پیپل، مشتریان انگلیسی این شرکت میتوانند رمزارزهای بیتکوین (Bitcoin)، اتریوم (Ethereum)، لایتکوین (Litecoin) و بیتکوین کش (Bitcoin Cash) را از طریق اپلیکیشن پیپل و وبسایت این شرکت خرید و فروش کنند.
پیپل که برای نخستین مرتبه در آبان ۱۳۹۹ خدمات رمزارزی خود را در دسترس شهروندان آمریکایی قرار داده بود، هماکنون و برای نخستین مرتبه امکان خرید و فروش و نگهداری از رمزارزها را در دسترس کاربران انگلیسی خود نیز قرار داده است. خوزه فرناندز دا پونته (Jose Fernandez da Ponte)؛ یکی از مدیران ارشد حوزه رمزارزها در شرکت پیپل حرکت به سوی استفاده از ارزهای دیجیتالی در زمان همهگیری ویروس کویید ۱۹ را اصلیترین انگیزه فعالیت پیپل در حوزه رمزارزها عنوان کرد. وی افزود:
فعالیت جهانی پیپل، تخصص در حوزه پرداختهای دیجیتالی و شناخت نیازهای مشتریان و کسب و کارها در همراهی با امنیت و نظارت دقیق ما بر فعالیتهای مالی فرصت و مسئولیتی را برای پیپل ایجاد کرده تا به مردم انگلیس برای فعالیت در حوزه رمزارزها کمک کنیم. Jose Fernandez da Ponte
تعداد کاربران فعال ماهیانه PayPal در انگلیس به بیش از ۲ میلیون نفر میرسد و ارائه خدمات رمزارزی این شرکت به شهروندان انگلیسی میتواند به گسترش نفوذ رمزارزها در میان مردم انگلیس کمک کند.
سختگیری قانونگذاران انگلیسی
بر اساس گزارش کوینیت، دن شولترمن (Dan Schulman)، مدیرعامل پیپل پیشتر از راهاندازی خدمات مبتنی بر رمزارزها در انگلیس خبر داده بود. وی همچنین اعلام کرد که این شرکت فعالیت در حوزه سیستمهای اقتصادی غیرمتمرکز را بررسی میکند.
از طرفی، سازمان راهبرد امور مالی انگلیس (FCA) رویکرد سختگیرانهای را در برابر شرکتها و صرافیهای فعال در حوزه مبادلات رمزارز در پیش گرفته است. بر اساس گزارش کوینیت، سازمان راهبرد امور مالی انگلیس فعالیت صرافی بایننس در انگلیس را به دلیل عدم اخذ مجوز فعالیت در این کشور، غیر مجاز اعلام کرده است.
نظر شما نسبت به گسترش خدمات رمزارزی پیپل در انگلیس چیست؟ آیا بزرگترین شرکت پرداخت جهان در راستای گسترش هرچه بیشتر سرمایهگذاری بر روی رمزارزها و استفاده از این ابزارهای مالی نوظهور در حوزه پرداخت نقش موثری را ایفا خواهد کرد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.