
- امروزه پروژههای رمزارزی متعددی برای مقابله با ردیابی تراکنشها در شبکههای بلاکچینی و حفاظت از حریم شخصی کاربران بطور پیگیرگریز طراحی و ارائه شدهاند. با این وجود سازمانهای دولتی متعددی در آمریکا تلاش میکنند تراکنشهای ارسال شده در شبکههای رمزارزهای پیگیرگریز را نیز ردیابی کنند. با این وجود، بنظر میرسد که هنوز درک درستی از عملکرد رمزارزهای پیگیرگریز حاصل نشده است. در همین راستا شبکهی مبارزه با جرایم مالی آمریکا(FinCEN) کارگاه آموزشی را برای بررسی رمزارزهای پیگیرگریز برگزار خواهد کرد.
آشنایی قانونگذاران با رمزارزهای پیگیرگریز
شبکهی مبارزه با جرایم مالی آمریکا(FinCEN) در ماه سپتامبر کارگاهی را در رابطه با مقابله با فعالیتهای مجرمانه که به کمک فناوری رمزگذاری انجام میشود را برگزار خواهد کرد. در این کارگاه رمزارزها بطور برجسته مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
شبکهی مبارزه با جرایم مالی آمریکا قصد دارد در کارگاه پیشرو فناوری اثبات دانش صفر(Zero-Knowledge Proofs) را مورد بررسی قرار دهد که در پروژههای رمزارزی متعددی برای حفاظت از حریم خصوصی کاربران مورد استفاده قرار میگیرد. روش رمزنگاری zk-SNARKs که در پروژههای رمزارزی متعددی همانند زیکش(Zcash) مورد استفاده قرار میگیرد به همراه دیگر فناوریهای حفاظت از حریم خصوصی کاربران همانند ازتک پروتکل(Aztec Protocol) که امکان تبدیل پروژههای رمزارزی مختلف به رمزارزهای پیگیرگریز را فراهم میکند در این کارگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
فناوری رمزگذاری امکان تایید اعتبار تراکنشها را فرآهم میکند اما اطلاعات دیگری شامل آدرس فرستنده، آدرس گیرنده و همچنین ارزش دارایی را آشکار نمیسازد. این فناوری کاربردهای دیگری نیز دارد به عنوان مثال امکان تایید شرایط سنی برای خرید بازی بدون افشاء سن واقعی خریدار به فروشنده را فرآهم میکند.
این کارگاه آموزشی که با حضور شرکتهای ارائهکنندهی فناوریهای رمزنگاری ارائه خواهد شد بخشی از برنامهی «ساعتهای نوآوری(Innovation Hours)» شبکهی مبارزه با جرائم مالی محسوب میشود. بر اساس ادعای شبکهی مبارزه با جرائم مالی آمریکا:
درک متقابل از فناوری حفاظت از حریم خصوصی برای امن نگاه داشتن اقتصاد و مردم آمریکا از آسیب هدف این کارگاه آموزشی را تشکیل میدهد. FinCEN
حمایت شبکهی مبارزه با جرائم مالی آمریکا از نوآوریهای مسئولانه
مایکل موزیر(Michael Mosier)؛ رئیس شبکهی مبارزه با جرائم مالی آمریکا اعلام کرد: «این سازمان از نوآوریهای مسئولانه حمایت میکند.» این برنامه با هدف افزایش شفافیت و پاسخگویی نسبت به اصول مهم حفظ حریم خصوصی و امنیت برگزار خواهد شد.
النا نادولینکسی(Elena Nadolinksi)؛ بنیانگذار و مدیرعامل یکی از پروژههای رمزارزی مبتنی بر حفاظت از حریم خصوصی کاربران با عنوان آیرون فیش(Iron Fish)، حفاظت از حریم خصوصی را ویژگی مهمی برای پروژههای رمزارزی ارزیابی کرد.
شبکهی مبارزه با جرائم مالی یکی از سازمانهای زیرمجموعهی وزارت خزانهداری آمریکا است که در گذشته در برابر رمزارزها موضعگیری کرده است. بر اساس گزارش کوینیت، این سازمان قصد داشت تا سرویسدهندگان کیفپول و خدمات نگهداری از رمزارزها را نیز به رعایت قوانین احراز هویت مشتریان وادار کند اما اجرای این قانون به دستور جو بایدن؛ رئیس جمهور آمریکا متوقف شده است.
نظر شما نسبت به برگزاری کارگاه آموزشی شبکهی مبارزه با جرائم مالی در رابطه با رمزارزهای پیگیرگریز چیست؟ آیا قانونگذاران درک کردهاند که امکان مقابله با رمزارزهای پیگیرگریز وجود ندارد و قصد دارند این فناوری را بپذیرند؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.