اخبار و مقالاتاسکم و قانونگذاری - Scam & Regulation

رمزارزها یک تهدید بالقوه برای امنیت ملی آمریکا به حساب می‌روند

در تازه‌ترین گزارش وزارت دادگستری ایالات متحده(DOJ) ادعا شده که رمزارز یک ابزار مالی خطرناک هستند که هم اکنون برای ملت‌های سرکش و افراد خرابکار به یک فرصت ایده‌آل تبدیل شده‌اند

نکات برگزیده مطلب
  • وزارت دادگستری ایالات متحده(DOJ) در تازه‌ترین گزارش خود به محدودیت قانون‌گذاری صنعت رمزارزها و خطرات ایجاد شده به واسطه‌ی افزایش سطح استفاده از این فناوری‌ مالی نوپا پرداخته است. طبق آنچه در این گزارش ادعا شده، رمزارزها اکنون به یک فرصت ایده‌آل برای افراد خرابکار و ملت‌های سرکش تبدیل شده‌اند که می‌توانند به واسطه‌ی آن‌ها به سودآوری و درآمد برسند. همچنین گفته شده به واسطه‌ی فعالیت صرافی‌های مبادله‌ی رمزارز پروتکل‌های مالی و قوانین فعالی دچار ضعف شده و اجرایی شدن آن‌ها دیگر امکان‌پذیر نیست.

رمزارزها بد یا خوب

بدون شک رمزارزها توانسته‌اند جهان را به طور غیرقابل بازگشتی تغییر دهند، اگرچه برخی براین باروند که تغییرات به وجود آمده مزایا و مخاطرات خاص خود را به همراه خواهند داشت. براساس تازه‌ترین گزارشات منتشر شده توسط وزارت دادگستری ایالات متحده(DOJ)، رمزارزها اکنون به عنوان یک فرصت ایده‌آل برای مجرمان مختلف، ملت‌های سرکش و تروریست‌ها واقع شده و می‌توانند برای امنیت ملی ایالات متحده یک خطر بالقوه باشند.

وزارت دادگستری آمریکا DOJ رمزارزها رمزارز
وزارت دادگستری آمریکا

طبق آنچه در گزارش فوق‌الذکر آمده است، عدم وجود مقررات منطبق با قوانین فعلی در سراسر جهان در کنار عواملی همچون محدودیت دسترسی دارایی‌های دیجیتال، مانع اجرای چهارچوب‌های نظارتی شده است. در گزارش وزارت دادگستری آمریکا ادعا شده که این واقعیت باعث شده که رمزارزها به یک تهدید و خطر بالقوه برای سیستم‌های مالی بین‌المللی کنونی تبدیل شوند که در حال حاضر راه‌حلی برای آن‌ها وجود ندارد.

علاوه بر این، ادعا شده که علی‌رغم فعالیت‌های گسترده در راستای تنظیم و قانون‌گذاری صنعت رمزارزها در سراسر جهان، این نوع دارایی دیجیتال نوظهور با الزامات مرتبط با ثبت گزارش و سوابق مالی همخوانی ندارند. نمونه‌های اصلی ذکر شده در این گزارش نیز اپراتورهای کیوسک، صرافی‌های شخص به شخص(P2P) و همچنین پلت‌فرم‌های کازینوی آنلاین هستند که روند تحقیقات مربوط به اجرای قانون و مقررات را تضعیف می‌کنند.

این رویکرد ضد رمزارز وزارت دادگستری ایالات متحده در حالیست که ویلیام بار(William Barr) دادستان کل بخش جرائم سایبری وزارت دادگستری نیز اخیراً توضیح داده است که سطح استفاده از رمزارز در میان تروریست‌ها و افراد خرابکار در حال حاضر بسیار محدود و کم می‌باشد، اما ممکن است این موضوع در آینده‌ای نه چندان دور به یک بحران تبدیل شود. به گفته‌ی وی، ملت‌های سرکش و بازیگران بد قادراند به واسطه‌ی رمزارزها به سودآوری برسند.

رویکرد ضد رمزارز آژانس‌های نظارتی همچنان ادامه دارد

این گزارش منتشر شده توسط وزارت دادگستری ایالات متحده در حالیست که طی هفته‌های اخیر شاهد آن بوده‌ایم که آژانس‌های نظارتی آمریکا به دنبال سرکوب افراد مرتبط با حوزه‌ی رمزارز هستند. یکی از برجسته‌ترین عناوین منتشر شده در روزهای اخیر مربوط به بنیانگذار صرافی مبادله‌ی رمزارز بیت‌مکس(BitMEX) می‌باشد. در اتهامات مربوط به این صرافی رمزارز آمده است که «فعالیت‌های بیت‌مکس چه در داخل و چه در خارج آمریکا باعث خواهد شد که قوانین مرتبط با پیشگیری از فعالیت‌های پولشویی کشور بسیار محدود شوند و قابلیت اجرایی آن‌ها به حداقل برسد».

یکی دیگر از اخبار مرتبط با این موضوع، دستگیری جان مک‌آفی(John McAfee) توسعه‌دهنده‌ی پیشین نرم‌افزارهای حوزه‌ی امنیت و یکی از شخصیت جنجالی حوزه‌ی رمزارز است که به اتهام فرار مالیاتی در کشور اسپانیا و به درخواست مقامات آمریکایی بازداشت شده است. وی در حال حاضر به اتهام «کلاهبرداری مالیاتی، تبلیغ غیرقانونی پروژه‌های مرتبط با بازار رمزارز و عدم اعلام میزان دستمزد دریافتی به سازمان‌های مالیاتی» در زندان‌ها اسپانیا منتظر استرداد به خاک آمریکا می‌باشد.

رمزارزها قانون‌گذاری دادگستری آمریکا
چین در مقابل آمریکا

شکاف فناوری رو به افزایش است

درحالیکه مقامات آمریکایی به دنبال سرکوب و افزایش فشار حداکثری بر فعالان حوزه‌ی رمزارز می‌باشد، رقیب دیرینه‌ی آن یعنی کشور چین ترجیح می‌دهد که استفاده از مزایای بی‌شمار این فناوری نوپا را به عنوان یک اولویت در دستور کار خود قرار داده و محکوم کردن «عناصر سرکش بی‌ حد و حصر» را کنار بگذارد.

نتیجه‌ی این رویکرد مثبت این شده که چین هم اکنون در مراحل پایانی تنظیم و قانون‌گذاری صنعت رمزارزها به سر می‌برد. از طرف دیگر فاز آزمایشی رمزارز بانکی بومی این کشور نیز به پایان رسیده و طبق گزارشات پیشین تیم کوینیت، چندین جایگاه سوخت پذیرش آن را آغاز کرده‌اند.

نظر شما در رابطه با رویکرد ضد رمزارز مقامات و سازمان‌های نظارتی آمریکا چیست؟ چه چیز باعث شده که آمریکا چنین موضع‌گیری نسبت به صنعت رمزارزها داشته باشد، درحالیکه چین کاملاً عکس این موضوع عمل کرده و علاوه بر قانون‌گذاری این صنعت نوظهور، یک نسخه‌ی بومی نیز ایجاد و توزیع کرده است؟ نظرات خود را با تیم کوینیت به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا