اخبار و مقالاتاسکم و قانونگذاری - Scam & Regulation

سیستم جدید کره‌جنوبی، اشتراک اطلاعات حساب اکسچنج‌های کره‌ای

نکات برگزیده مطلب
  • دولت کره‌جنوبی اعلام کرد، این ماه شش بانک بزرگ کره، آماده‌ی ارائه‌ی سرویس به اکسچنج‌های ارزهای رمزگذاری‌شده هستند. براساس سیستم جدید، اکسچنج‌ها باید اطلاعات کاربران را با بانک‌ها به اشتراک بگذارند.

کمیسیون خدمات مالی کره‌‌جنوبی(FSC) روز یکشنبه، اطلاعات بیشتری در خصوص سیستم اسامی واقعی حساب‌های ارزهای دیجیتال منتشر کرد.

Investor به نقل از یکی از مقامات FSC گفت:

اکسچنج‌های موظف خواهند بود اطلاعات تراکنش‌های حساب کاربران را با بانک‌ها به اشتراک بگذارند

سیستم جدید، امکان معامله‌های ناشناس را پایان می‌دهد و حساب‌های جدید توسط بانک‌ها برای مشتریان به منظور خرید و فروش ارزهای رمزگذاری‌شده افتتاح می‌شوند. براساس این سیستم جدید، موسسات مالی دیگر اجازه‌ی ساخت حساب‌های کاربری ناشناس را ندارند و تنها بانک‌ها باید براساس اطلاعات واقعی اشخاص حقیقی، حساب‌های مورد نظر را برای اکسچنج‌ها ایجاد نمایند تا برداشت‌ها و واریزها در اکسچنج‌ها مشخص باشد.

 

6 بانک بزرگ کره منطبق بر سیستم جدید حساب‌های واقعی
Digital Times اینطور عنوان کرد:

در بیانیه‌ی رسمی FCS شش بانک بزرگ کشور که از جمله‌ی آن‌ها بانک Nonghyup، بانک صنعتی کره، بانک KB Kookmin و بانک Shinhan هستند از 30 ژانویه براساس این سیستم جدید کار خواهند کرد.

اگر چه این سیستم جدید فقط مختص حساب‌های کاربری مجازی می‌باشد که تا پیش از این ساخته شده‌اند و حساب‌ کاربری جدیدی تا زمان عملیاتی شدن فاز اول طرح، ایجاد نمی‌شود.

 

سیستم مبارزه با پولشویی و اجرایی کردن مالیات
واحد اطلاعات مالی کره‌جنوبی(FIU) پس از بررسی 6 بانک بزرگ کره‌جنوبی، در حال آماده‌سازی دستورالعمل‌های مبارزه با پولشویی(AML)  مربوط به ارزهای رمزگذاری‌شده است.

سیستم حساب‌های واقعی، با دستورالعمل AML تطابق دارد، این سیستم انتظار می‌رود جلوی پولشویی و همچنین حساب‌های مجازی که شخص سازنده‌ی آن‌ها حداقل سن مورد نیاز را برای مبادلات ارزهای دیجیتال ندارد را بگیرد.

بانک‌ها متعهد به ضوابط AML هستند که آن‌ها را موظف به بررسی و نگهداری سوابق تراکنش افراد معامله‌کننده می‌کند و این سیستم جدید نیز باعث می‌شود که دولت سوابق تراکنش‌های افراد در اکسچنج‌ها را نیز از طریق بانک‌ها زیر نظر داشته باشد. همچنین در این خبر گفته شد:

براساس اطلاعاتی که دولت از طریق بانک‌ها در مورد سوابق تراکنش‌های حساب‌های ارزهای رمزگذاری‌شده دریافت می‌کند، می‌تواند با سرعت بیشتری امور مالیاتی آن‌ها را پیش ببرد.

نظر شما در این خصوص چیست؟ آیا این راهکار مناسب است؟ آیا شما در صورت اجرایی شدن چنین راهکاری حاضر با ادامه‌ی فعالیت خود هستید؟

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
news.bitcoin

محسن پرهیزکار (MaKenZi)

لیسانس نرم‌افزار، علاقه‌ی بسیار به بلاگینگ، تردینگ و ماینینگ - مدیر ارشد موبایلستان 2007-2012 - بلاگر رسمی نوکیا 2011-2012 - بلاگر رسمی ال‌جی 2014-2015 - نویسنده‌ی فوت‌وفن 2014-2015
دکمه بازگشت به بالا