- Deutsche Bank که بزرگترین بانک کشور آلمان محسوب میشود، اخیرا به «شبکهی اطلاعات بین بانکی» یا «IIN» که بر پایهی بلاکچین اتریوم فعالت دارد، ملحق شده است. شبکهی بلاکچینی IIN توسط بانک آمریکایی JPMorgan طراحی و توسعه یافته و هدف آن مبارزه با چالشهایی همچون تسریع پرداختهای بینالمللی و کاهش چشمگیر هزینههای مربوطه است.
بزرگترین بانک آلمان به IIN پیوست
بزرگترین بانک کشور آلمان که Deutsche Bank نام دارد، اخیرا به شبکهی بلاکچینی بانک JPMorgan یا همان «شبکهی اطلاعات بین بانکی(IIN)» پیوسته است. این شبکهی بلاکچینی که به رهبری JPMorgan در سال ۲۰۱۷ راهاندازی شد، اکنون به پلتفرمی متشکل از ۳۲۰ بانک بزرگ تبدیل شده که دادههای مربوط به پرداختهای جهانی را با استفاده از شبکهی اتریوم منتقل میکند.
تاکیس جورجاکوپولوس(Takis Georgakopoulos) مدیر بخش پرداختها در JPMorgan امیدوار است که بانکهای بزرگ دیگری همچون Deutsche Bank نیز به شبکهی IIN بپیوندند. طبق گزارشات، بانک آلمانی Deutsche Bank بزرگترین بانک جهان از لحاظ میزان تسویهی پرداختهای مبتنی بر یورو میباشد.
طبق گفتهی اوله ماتیسن(Ole Matthiessen) رئیس بخش مدیریت وجه نقد در JPMorgan،، شبکهی IIN به بانک Deutsche Bank اجازه خواهد داد تا به مشتریان خودش خدمات بهتری ارائه کند. ماتیسن که در ماه مارس ۲۰۱۹ این جایگاه شغلی را کسب کرده است، توضیح داد که بانک مذکور انتظار دارد شبکهی IIN بتواند هزینههای مربوط به پردازش پرداختهای سخت را کاهش دهد.
۴۰۰ عضو تا پیش از پایان سال جاری
شبکهی IIN بر پایهی پلتفرم Quorum که توسط JPMorgan توسعه یافته، فعالیت میکند. پلتفرم Quorum بر پایهی بلاکچین اتریوم ساخته شده و هدف از ارائهی آن مقابله با چالش بزرگ اشتراک اطلاعات بین بانکها و تسریع تراکنشها میباشد.
ویتالیک بوترین(Vitalik Buterin) یکی از بنیانگذاران شبکهی اتریوم اخیرا گزارش داده «از آنجایی که شبکهی اتریوم محبوبترین شبکهی بلاکچینی برای نرمافزارهای غیرمتمرکز میباشد، این شبکه تقریبا پر شده و به بالاترین سطح ممکن از پردازش رسیده است».
طبق گفتهی جورجاکوپولوس، بانک JPMorgan قصد دارد تا پیش از پایان سال ۲۰۱۹ تعداد بانکهای حاضر در شبکهی IIN را به ۴۰۰ برساند؛ علاوه بر این JPMorgan انتظار دارد که در آیندهای نزدیک بتواند سایر بانکهای بزرگ جهان را نیز به این شبکه وارد کند.
طبق گزارشات پیشین وبسایت کوینیت، بانک JPMorgan انتظار دارد تا پیش از پایان سال ۲۰۱۹ رمزارز بومی خودش با نام JPM Coin را راهاندازی کند. جیمی دیمون(Jamie Dimon) مدیرعامل بانک مذکور اخیرا از پروژهی رمزارز بسیار پر سروصدای شرکت فیسبوک که لیبرا(Libra) نامیده شده، حمایت کرده و مدعی شده که این رمزارز پایدار در کوتاه مدت هیچ تهدید و خطری برای بانکها ایجاد نمیکند. در همین حین، Deutsche Bank یکی از ۲۶ بانک مرکزی جهان است که با بنیانگذاران رمزارز لیبرا ملاقات کرده تا در مورد خطرات احتمالی مرتبط با ثبات مالی مذاکره کنند.
نظر شما در رابطه با پیوستن Deutsche Bank به شبکهی بلاکچینی JPMorgan چیست؟ آیا شاهد آن هستیم که بانکهای بزرگ جهان به استفاده از فناوری بلاکچین و پذیرش گستردهی آن روی آوردهاند؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.