- استارت آپ Coinfirm در گزارش ریسکهای مرتبط با صرافیهای رمزارزی، ۲۱۶ صرافی رمزارزی جهان را مورد مطالعه قرار داده است. این شرکت اعلام کرد که تنها ۱۴ درصد از این صرافیها تاییدهی قانونگذاران را دریافت کردهاند.
شرکت فنآوری قانونگذاری Coinfirm که در لندن قرار دارد به منظور ارائهی ریسکهای مرتبط با هر پلتفرم و همچنین همکاری با سیستم نظارتی در توسعهی چهارچوب قانونی لازم، 216 صرافی رمزارزی را مورد مطالعه قرار داده است. صرافیهای بررسی شده، بیش از 90 درصد از فعالیتهای بازار رمزارزی را تشکیل میدهند.
در این مطالعه صرافیها در هفت دسته شامل مجوز و گواهی، شناخت مشتری(CDD) و احراز هویت مشتریان(KYC)، رعایت قوانین ضد پولشویی(AML)، تحریمها، چهرههای عمومی ارشد، حوزهی قضایی و رسانههای مخالف ارزیابی شدند.
این مطالعه نشان میدهد که 69 درصد از صرافیها روشهای شناخت و احراز هویت کامل و شفافی را استفاده نمیکنند، در حالی که تنها 26 درصد روشهای مقابله با پولشویی همانند نظارت بر تراکنشها و یا استخدام فردی به منظور نظارت در این زمینه را اجرا کردهاند.
نتیجهی تحقیقات Coinfirm نشان میدهد که 40 درصد از صرافیهای بررسی شده از ارزهای فیات پشتیبانی نمیکنند، در این صرافیها تبدیل در میان رمزارزهای مختلف صورت میگیرد. در میان 60 درصد باقیمانده از صرافیها که تبدیل به ارزهای فیات را نیز ارائه میکنند، تنها 23 درصد روشهای کامل احراز هویت مشتریان را در تراکنشهای واریز و برداشت رمزارزها و ارزهای فیات اجرا میکنند.
Coinfirm در این گزارش ریسک ترکیبی متوسط اجرای فعالیت صرافی در یک سرزمین را ارائه کرده است. در این گزارش کشورهایی همانند استرالیا، نروژ، سوئد، فنلاند، آلمان، سوئیس و … به عنوان کشورهای دارای ریسک پایین ارزیابی شدند، همچنین کشورهای روسیه، بلاروس، اوکراین، ایران و تعدادی از کشورهای آفریقایی و … در میان مناطق دارای ریسک بالا قرار گرفتند.
ایالات متحده آمریکا، کانادا، انگلستان، برزیل، چین، هند و عربستان صعودی به عنوان مناطق دارای ریسک متوسط ارزیابی شدند.
صرافی بایننس(Binance) که بزرگترین پلتفرم معاملات رمزارزها از نظر حجم معاملات روزانه به شمار میرود، به دلیل ارائهی خدمات تبدیل برای رمزارزهای پیگیرگریز همانند مونرو(XMR) و زیکش(ZCash) در بازهی زمانی نسبتا طولانی به عنوان صرافی دارای ریسک بالا ارزیابی شده است.
بایننس به منظور افزایش امنیت دادهها و سازگاری مقرراتی خود با استفاده از ابزارهای احراز هویت مشتریان و مقابله با پولشویی شرکت IdentityMind، با این شرکت همکاری میکند.
چانگ پنگ ژائو(Changpeng Zhao)، اخیرا اظهار داشت که اعلام حجمهای جعلی در معاملات رمزارزی در وبسایت CoinMarketCap برای این صنعت مفید است.
آیا گزارش اخیر Coinfirm عدم تمایل صرافیهای رمزارزی را در اخذ مجوزهای قانونی نشان میدهد؟ آیا مواضع نامشخص بسیاری از کشورها در حوزهی رمزارزی، بر کیفیت فعالیت صرافیها تاثیر گذار است؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.
وقتى ميخوايد سرمايه گذارى كنيد، اول بايد مقدار كم سرمايه گذارى كنيد، بعد وقتى رمز ارز رو خريدين، زود از صرافى خارج كنيد، والا مثل coinbene و يا كريپتوپيا در معرض هك قرار ميگيريد
استراتژی خوبیه. کار از محکمکاری عیب نمیکنه 🙂