اخبار داخلیاخبار و مقالات

علیرضا دلیری: بلاک‌چین در ایران سالانه ۱۰۰ درصد رشد دارد

معاون توسعه‌ی مدیریت و جذب سرمایه‌ی معاونت علمی ریاست جمهوری گفت که از شرکت‌های تولید‌کننده‌ی رمزارز حمایت معنوی خواهد شد

نکات برگزیده مطلب
  • علیرضا دلیری معاون توسعه‌ی مدیریت و جذب سرمایه‌ی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جدید‌ترین صحبت‌های خود در رابطه با کاربردهای فناوری بلاک‌چین در ایران اظهار داشت که بلاک‌چین یک فناوری نوظهورِ مهم و انقلابی است که در زیرساخت‌ها تحولی بزرگ ایجاد می‌کند. وی در ادامه افزود که پایش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از میزان ۱۰۰ درصدی رشد فناوری بلاک‌چین در کشور به صورت سالیانه خبر داده است.

 

رشد ۱۰۰ درصدی بلاک‌چین در ایران

علیرضا دلیری معاون توسعه‌ی مدیریت و جذب سرمایه‌ی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جدیدترین صحبت‌های خود اعلام نموده که پایش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از میزان ۱۰۰ درصدی رشد فناوری بلاک‌چین در کشور به صورت سالیانه خبر داده است.

علیرضا دلیری در جدید‌ترین صحبت‌های خود در رابطه با کاربردهای فناوری بلاک‌چین در ایران اظهار داشت که بلاک‌چین یک فناوری نوظهورِ مهم و انقلابی است که در زیرساخت‌ها تحولی بزرگ ایجاد می‌کند؛

وی در ادامه اعلام کرد:

یکی از مهم‌ترین صنایع که باید خود را برای مواجهه با فناوری بلاک‌چین آماده کند، صنایع مالی و بانکی است؛ اعتقاد دارم با توجه به اینکه بلاک‌چین در زمینه‌ی شفافیت و کاهش بوروکراسی کاربرد بسیار مهمی دارد، می‌توان از این زیرساخت برای گسترش شفافیت به عنوان یکی از مهمترین نیازهای امروز کشور استفاده نمود. علیرضا دلیری

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص دغدغه‌های حاکمیت در مواجهه با فناوری بلاک‌چین اظهار داشت که فناوری‌های نوظهور برای حاکمیت دغدغه‌هایی به دنبال دارد، اما در طول سال‌های اخیر تلاش شده تا این فناوری‌ها ابتدا با بررسی به درستی شناخته شده و سپس قانونگذاری برای آنها انجام شود، تا سپس در مراحل بعدی مجاز بودن یا ممنوعیت آنها اعلام شود. وی در ادامه گفت بحث بلاک‌چین با رمزارزها متفاوت است اما بلاک‌چین به عنوان زیرساخت این فناوری نیازمند قانونگ‌ذاری و ایجاد زیرساخت‌های مناسب است و در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در زمینه‌ی زنجیره‌ی بلاک پژوهش‌هایی انجام شده و این اعتقاد وجود دارد که مزایای این فناوری از مضرات آن بیشتر است.

مصوبات دولت در خصوص بلاک‌چین و رمز ارزها در دست بررسی

آقای علیرضا دلیری در ادامه‌ی صحبت‌های خود خاطر نشان کرد که در حال حاضر ۱۴۰ کشور دنیا در حال بررسی فناوری بلاک‌چین و رمزارزها هستند و از محصولات و زیرساخت این فناوری استفاده می‌کنند؛ بر همین اساس نیاز است تا با حمایت قانونگ‌ذاران و اعلام سیاست‌های مربوط به فعالیت کسب و کارها، وضعیت مشخصی پیدا کند. وی همچنین گفت که همانطور که در گذشته اعلام شده، در این زمینه مصوباتی در دولت مطرح شده و در دست بررسی است.

Iran

آقای دلیری با اشاره به ظرفیت‌های فعال در حوزه‌ی بلاک‌چین در ایران گفت جوانان متخصص در کشور علاقه بسیار زیادی به حوزه بلاک‌چین دارند و این فناوری بازار کار جدیدی را ایجاد کرده و یکی از ستون‌های اصلی فناوری در کسب و کارها خواهد بود. وی همچنین اعلام کرد که پایش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از میزان رشد فناوری بلاک‌چین در کشور به صورت سالیانه بالغ بر ۱۰۰ درصد است و بر اساس آمار بیش از ۲۰ هزار نفر در حوزه‌ی بلاک‌چین فعالیت دارند و استارت‌آپ‌های متعددی در این حوزه از جمله رمز‌ارزها ایجاد شده که نشان می‌دهد این فناوری با سرعت زیادی در حال رشد است.

حمایت‌های معنوی در انتظار شرکت‌های دانش‌بنیان و تولیدکننده رمزارز

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری  با اشاره به فراخوان معاونت علمی و فناوری به منظور حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان در حوزه رمز ارز اظهار داشت:

علیرضا دلیری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همانطور که قبلا اعلام کرده، از شرکت‌های دانش بنیانی که در حوزه‌ی تولید رمزارز فعالیت دارند، به منظور رشد و توسعه این کسب و کارها و رمزارزها در کشور، حمایت‌های معنوی دارد؛   همچنین معاونت عملی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان تسهیل کننده از ظرفیت‌های موجود به منظور کاربردی سازی این فناوری، گسترش کسب و کارها و رشد این فناوری در کشور حمایت می‌کند. علیرضا دلیری

نظر شما در رابطه با گفته‌های علیرضا دلیری چیست؟ آیا شفافیتی که تکنولوژی بلاکچین در انجام امور ایجاد می‌کند در ایران کاربردی دارد؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 1]

منبع
Ibena

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا