- براساس نتایج بدست آمده از یک نظرسنجی عمومی که توسط شرکت سپرده گذاری و تسویه وجوه ایالات متحده(DTCC) در روز ۱۱ام سپتامبر انجام شده است، حدود ۲۰ درصد از مردم فکر میکنند که فناوریهای مالی همچون بلاکچین، هوشمصنوعی و راهحلهای ابری به نوعی یک «خطر سیستمیک» برای صنایع مالی سنتی و اقتصاد بازارهای جهانی محسوب میشود. این آمار در سال گذشته حدود ۱۵ درصد بوده و رشد چشمگیری داشته است.
براساس نظرسنجی انجام شده توسط شرکت سپرده گذاری و تسویه وجوه ایالات متحده(DTCC) در روز ۱۱ام دسامبر، اغلب مردم بر این باورند که فناوریهای مالی به نوعی «خطر سیستمیک» برای اقتصادهای گسترده محسوب میشوند. حدود ۲۰ درصد از پاسخ دهندگان به این نظرسنجی به اصطلاح «شاخص اندازهگیری مخاطرات سیستمیک DTCC» اعلام کردهاند که فناوریهای مالی در سال ۲۰۱۹ تهدیدی برای اقتصاد جهانی هستند. سال گذشته این رقم حدود ۱۵ درصد بود.
استفن شارف(Stephen Scharf) مدیر و افسر ارشد امنیتی در DTCC اعلام نموده که افزایش نگرانی در مورد فناوریهای مالی نشان دهندهی «آگاهی رو به رشد در رابطه با خطرات بالقوه و همچنین ارزیابی ریسک و پاداش مرتبط با فناوریهای مالی نوآورانه است».
وی در رابطه با این موضوع توضیح داد:
همانطور که صنعت همچنان به پذیرش فناوریهای مالی نوآورانهای همچون بلاکچین، هوش مصنوعی و راهحلهای ابری روی میآورد، ما باید اطمینان حاصل کنیم که این نوآوریها، امنیت و ایمنی فعلی بازارهای مالی جهان را به خطر نمیاندازند. Stephen Scharf
میتوان مشاهده کرد که اغلب افراد حاضر در صنعت مالی سنتی در رابطه با رمزارزها و تکنولوژی بلاکچین بسیار محتاطانه رفتار میکنند. طبق گزارشاتی که در اواسط ماه نوامبر منتشر شد، یک مدیر اجرایی بانک مرکزی اروپا(ECB) اخیرا بیتکوین را «عامل شرور و مخرب بحران مالی سال ۲۰۰۸» توصیف کرده است.
در ماه جاری نیز آندرئاس اوترمن(Andreas Utermann) مدیرعامل شرکت بزرگ مدیریت سرمایهگذاری Allianz نیز طی یک گردهمایی در شهر لندن، به وضوح گفت که داراییهای رمزارزی باید سریعا «غیرقانونی» اعلام شوند. در همین گردهمایی بود که آندرو بیلی(Andrew Bailey) رئیس ادارهی مالی بریتانیا(FCA) استدلال کرد که داراییهای رمزارزی هیچگونه « ارزش ذاتی» ندارند.
نظر شما در رابطه با نتایج این نظرسنجی چیست؟ فناوریهای مالی چطور میتوانند به صنعت مالی جهان آسیب وارد کنند؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.