اخبار سایر کوین‌ها - Altcoinsاخبار و مقالات

مقامات آمریکا به دنبال نظارت بر تراکنش‌های رمزارزهای پیگیرگریز

آژانس امنیت ملی آمریکا تقاضانامه‌ای برای توسعه‌ی یک ابزار نظارتی بر ارزهایی مانند مونرو و زی‌کش ارائه کرده است

نکات برگزیده مطلب
  • آژانس امنیت ملی ایالات متحده(DHS) اخیرا گزارشات ملی پیش از شروع سال ۲۰۱۹ خود را منتشر کرده است و طی این گزارشات ۲۹ صفحه‌ای توضیح داده است که این سازمان قصد دارد بخشی از منابع خود را جهت ساخت و توسعه‌ی ابزار‌های بلاک‌چینی برای تجزیه و تحلیل قانونی رمزارزهای پیگیرگریز، از جمله مونرو و ری‌کش اختصاص دهد.

 

آژانس امنیت ملی ایالات متحده(DHS) طی روز‌های گذشته پیشنهاد برگزاری یک برنامه‌ی تحقیقاتی کوچک و نوآورانه مرتبط با کسب و کار را ارائه کرده است که شامل یکی کردن پلت‌فرم‌های علمی و فناوری می‌شود. اسناد مربوط به این پیشنهاد شامل مواردی همچون امنیت سایبری، ارتباطات، اینترنت اشیاء(IoT)، سنسور‌ها و تکنولوژی بلاک‌چین است.

آژانس امنیت ملی توضیح داده است که تکنولوژی دفاترکل توزیع شده(DLT) در آینده می‌تواند استفاده‌های تجاری و دولتی داشته باشد اما برخی از این بلاک‌چین‌ها استفاده از روش‌های ناشناس ماندن و غیر قابل شناسایی بودن معاملات را ممکن می‌سازند.

در این تقاضا‌نامه عنوان شده است:

این پیشنهاد به دنبال موارد کاربرد تجزیه و تحلیل قانونی بلاک‌چین‌ برای رمزارزهای جدیدتر همچون زی‌کش و مونرو است. The Solicitation Letter

در ادامه‌ی اسناد آژانس امنیت ملی اظهار شده است:

تحقیقات در حال انجام در این زمینه به پیاده‌سازی فناوری‌ها و تکنیک‌های جدیدی ختم می‌شود که انواع خاصی از سازکار‌های توافق، حریم خصوصی، امنیت و اثبات را افزایش می‌دهند.  DHS Document

رمزارزهای پیگیرگریز

محدود کردن ناشناسی رمزارزها در سه مرحله

این آژانس در ادامه جزئیات بیشتری منتشر کرد و اظهار نمود در حالی که ویژگی‌های حریم خصوصی صنعت رمزارزی مطلوب است، برخی افراد و سازمان‌ها علاقه‌مند به استفاده از این دارایی‌ها برای فعالیت‌هایی با «ذات غیرقانونی» هستند. این اقدامات غیرقانونی میزان نیاز به تجزیه و تحلیل قانونی در تراکنش‌های بلاک‌چینی که شامل تکنیک‌های ناشناسی هستند را افزایش می‌دهد. این پیشنهاد آژانس امینیت توضیح می‌دهد که آن‌ها می‌خواهند این مشکلات را از طریق سه مرحله‌ی خاص کاهش دهند. فاز اول برای محققان و برنامه‌نویسان است تا یک اکوسیستم تجزیه و تحلیل بلاک‌چین برای آژانس‌های قانونی طراحی کنند، و یا یک ابزار تجزیه و تحلیل دفترکل توزیع شده‌ی موجود را برای رسیدن به این اهداف تغییر دهند. این ابزار جدید باید بتواند معماری نظارت را به طور خاص برای رمزارزهای پیگیرگریز، مانند زی‌کش و مونرو، به اجرا درآورند.

فاز دوم این فرایند توسعه‌ی یک نمونه‌ی اولیه از مانیتورینگ و نظارت است که می‌تواند با تجزیه و تحلیل و آنالیز «تراکنش‌های مشکوک بدون داده‌ی خارجی، همراه با داده‌های خارجی و روی پلت‌فرم بلاک‌چینی دیگر» را شناسایی کند. در نهایت مرحله سوم وجود دارد که شامل برنامه‌هایی برای تجاری‌سازی و نظارت سطح دولتی بر روی بلاک‌چین است.

در صفحه‌ی ۲۱ام تقاضانامه‌ی آژانس امنیت توضیح داده شده است:

تجزیه و تحلیل قانونی بلاک‌چین برای شرکت‌ امنیت داخلی می‌تواند به اجرای احکام قانونی و فعالیت‌های امنیتی DHS در سراسر بخش‌ها و همچنین عملیات‌های دولتی و محلی، کمک شایانی کند. موسسات مالی خصوصی نیز می‌توانند از این توانایی‌های در اجرای فرایند «شناخت مشتری(KYC)» و فرایند‌های «ضد پولشویی(AML)» استفاده کنند. States Page 21 of the DHS Solicitation Letter

اهمیت تحقیق و توسعه‌ی تراکنش‌های بلاک‌چینی

آژانس امنیت ملی زمان زیادی را صرف تحقیق در رابطه با بلاک‌چین و رمزارزها کرده است، زیرا این اولین مرتبه‌ای نیست که آژانس مذکور به دنبال توقف تراکنش‌های رمزارزی ناشناس بوده است. در آپریل سال ۲۰۱۶، آژانس امنیت ملی یک گروه‌ کاری را تشکیل داده تا صرافی‌ها و افراد معامله‌گر بیت‌کوین که مجوز ندارند را شناسایی کند. علاوه بر این، DHS و دیگر سازمان‌های وابسته به آمریکا نیز در رابطه با پولشویی به وسیله‌ی رمزارزها ابزار نگرانی کرده‌اند. حتی کسانی که دارایی‌های دیجیتال خود را به واسطه‌ی بازارچه‌های نقطه به نقطه(Peer To Peer) مانند پلت‌فرم Localbitcoins به فروش می‌رسانند نیز توسط این اداره دستگیر شده‌اند. این گروه طی سال‌های گذشته میلیون‌ها دلار سرمایه به استارت‌آپ‌های بلاک‌چینی اهدا کرده است تا در زمینه‌ی تحقیق و توسعه(R&D) فعالیت کنند.

در تقاضانامه‌ی مذکور تاکید شده است که پیشنهادات فعلی حتمی نیست و احتمالا به صورت رسمی در روز ۱۹ام دسامبر منتشر خواهد شد. بخش‌های مرتبط با تکنولوژی بلاک‌چین و دفاترکل توزیع شده در این تقاضانامه توضیح می‌دهد زمانی که حرف از تجزیه و تحلیل قانونی و تحقیق و توسعه‌ی تراکنش‌های بلاک‌چینی در میان باشد، نیاز است تا سرعت اجرای قوانین افزایش یابد.

در بخش‌های مرتبط با صنعت رمزارزی نتیجه‌گیری شده است:

این تجزیه و تحلیل‌ها را می‌توان به روش‌های مختلف انجام داد و با توجه به اینکه آیا داده‌های اضافی از منابع آف‌چین(Offchain) در دسترس هستند یا خیر، می‌توان از آن‌ها در وضعیت‌های مختلف استفاده نمود. DHS document

نظر شما در رابطه با این تقاضانامه چیست؟ آیا توسعه‌ی ابزاری برای شناسایی و بررسی رمزارزهای پیگیرگریز باعث نقض اساس آن‌ها نمی‌شود؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
Bitcoin.com

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا