- در اواخر هفتهی جاری، وزرای دارایی گروه مالی G20 و فرمانداران بانک مرکزی تصمیم گرفتند تا انتشار نتایج بازبینی استانداردهای مالی از سوی FATF در ماه اوکتبر، برای اعمال هرگونه چهارچوبی برای صنعت رمزارزها صبر کنند.
انجمن جهانی اقتصاد مالی G20 اعلام کرده است که قبل از اعلام هرگونه اقدام مرتبط با رمزارزها تا پاییز امسال صبر خواهد کرد، این سازمان مشاورهای بینالمللی روز یکشنبه پس از نشست سران مالی در آرژانتین این بیانیه را صادر نمود. این گروه که در ابتدا مهلت اقدامات خود را ماه جولای اعلام کرده بود، حال تصمیم گرفته است تا زمان اعلام نتایج بازبینی استانداردهای ضد پولشویی(AML) و ضد تامین مالی تروریسم(CTF) توسط نیروی عملیاتی مالی یا همان FATF، صبر کند.
نشست ۲۱ و ۲۲ جولای با حضور وزرای امور مالی و فرماندار بانک مرکزی، دومین نشست G20 تحت نظارت آرژانتین در سال ۲۰۱۸ بوده است. در ماه مارس، این گروه اقتصادی خواستار اجرای جهانی استانداردهای FATF در رابطه با رمزارز بود و به تمامی بخشهای تابعه دستور داد تا چگونگی اعمال الزامات حال حاضر برای رمزارزها، مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرد. بانک مرکزی آرژانتین برای ارائهی “پیشنهادات خیلی دقیق و بسیار خاص” تا پایان ماه جولای فرصت داده است.
این گروه در یک نشست روز یکشنبه اعلام کرد:
ما تعهد ماه مارس که در رابطه با اجرای استانداردهای FATF بوده است را تصریح میکنیم و از FATF خواستهایم که تا پایان اوکتبر ۲۰۱۸ مشخص کند که این استانداردهای چگونه بر داراییهای رمزنگاری اعمال خواهند شد.
G20
سران گروه مالی G20 اعلام کردند که گرچه رمزارزها و ارزهای دیجیتال برای ثبات مالی جهان خطری محسوب نمیشوند اما آنها نظارت دقیق خود را بر روی این صنعت ادامه خواهند داد چونکه همیشه میتواند از این داراییها برای فعالیتهای غیرقانونی استفاده نمود. در اعلامیهی ماه جولای نیز G20 یکبار دیگر از کلمهی دارایی رمزنگاری به جای رمزارز استفاده کرده بود تا دوباره تایید کند که ارزهای دیجیتال، از نظر آنها پول محسوب نمیشوند. به هر حال باید در نظر گرفت که G20 تکنولوژی رمزارزها و بلاکچین را مورد ستایش قرار داده است. G20 در ادامهی این موضوع اعلام کرد:
نوآوریهای تکنولوژیکی از جمله آن مواردی که در دستهی داراییهای رمزنگاری جای میگیرند، میتوانند مزایای قابل توجهی را برای سیستم مالی و اقتصاد جهانی به همراه داشته باشند. با این حال، داراییهای رمزنگاری مسائل و مشکلات مربوط به حفاظت از مصرف کننده و سرمایهگذار، فرار مالیاتی، پولشویی و تامین مالی تروریسم را افزایش خواهند داد.
G20
چند روز قبل از این نشست که در آخر هفته برگزار شده بود، FATF اعلام کرد که بر روی ارزهای مجازی تمرکز خواهد کرد و در ماه اکتبر اعلام خواهد نمود که چگونه الزامات لازم را میتوان برای صنعت ارزهای دیجیتال اعلام نمود. یکی دیگر از سازمانهای تنظیم استاندارد بینالمللی با نام شورای ثبات مالی(FSB) نیز قبل از برگزاری نشست بوینس آیرس، یک چهارچوب برای نظارت بر داراییهای دیجیتال منتشر کرده است.
نظر شما در رابطه با تصمیمات گروه مالی G20 چیست؟ آیا تاخیر برای بازبینی FATF تاثیری در روند قانونگذاری و چهارچوب نظارتی حاکم بر صنعت رمزارزها خواهد گذاشت؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.