
- پاول دورف(Pavel Durov)؛ مدیر عامل شرکت تلگرام در پی کشمکش با نهاد قانونگذاری آمریکا، توقف پروژهی شبکهی بلاکچین باز تلگرام(Telegram Open Network) و توکنهای گرام(Gram) را اعلام کرد. وی با انتقاد از سیستم قانونگذاری آمریکا برای فعالان صنعت رمزارزها موفقیت در این مسیر را آرزو کرده است.
توقف کامل پروژهی رمزارزی شرکت تلگرام
پاول دورف(Pavel Durov)؛ مدیر عامل شرکت تلگرام در روز دوازدهم می اعلام کرد که در پی کشمکش طولانی با کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحدهی آمریکا(SEC)، فعالیت بر روی پروژهی رمزارزی شبکهی باز تلگرام(TON) و انتشار توکنهای گرام(Gram) را متوقف میکند. در نتیجه پس از اعلام رسمی آغاز پروژهی رمزارزی شرکت تلگرام در سال ۲۰۱۷، پروژهی رمزارزی شرکت تلگرام در سال ۲۰۲۰ دچار توقف گردید.
دادگاه آمریکا قلمرو دیگر کشورهای جهان را نادیده میگیرد
مدیر عامل شرکت تلگرام در یادداشتی با عنوان «تان چیست و چرا این پروژه پایان یافت» اظهار داشت که در پی تصمیم دادگاه ایالات متحدهی آمریکا برای ممنوعیت انتشار توکنهای گرام در سراسر جهان، تصمیم به توقف پروژهی رمزارزی این شرکت گرفتند. دورف نوشت:
دادگاه آمریکا اعلام کرد که امکان انتشار توکنهای گرام نهتنها در ایالات متحدهی آمریکا، بلکه در سراسر جهان نیز وجود ندارد. چراکه شهروندان آمریکایی ممکن است پس از راهاندازی تان راهی را برای دسترسی به این پلتفرم بیابند. بنابراین توکنهای گرام نباید در هیچ نقطهای از جهان توزیع شوند، حتی اگر کشورهای دیگر جهان تان را به خوبی پذیرش کنند. پاول دورف
دورف در این پست به صراحت از مداخله و تلاش دولت آمریکا برای جلوگیری از راهاندازی پروژهی بلاکچینی و غیرمتمرکز این شرکت انتقاد کرد.
مدیرعامل شرکت تلگرام با تاکید بر دیدگاه منفی پیشین خود نسبت به ایالات متحدهی آمریکا اظهار داشت که جوامع جهانی در حوزهی تکنولوژی مالی همچنان به ایالات متحدهی آمریکا وابستگی دارند. وی افزود:
متاسفانه ما(۹۶ درصد از جمعیت کرهی زمین که در مناطق دیگر زندگی میکنیم) متکی بر تصمیمگیری کسانی هستیم که توسط ۴ درصد از مردم جهان(شهروندان آمریکایی) انتخاب میشوند. پاول دورف
انتقاد مدیرعامل شرکت تلگرام از تصمیم دادگاه
مدیرعامل شرکت تلگرام همچنین تاکید کرد که تصمیم گیری اخیر دادگاه ایالات متحدهی آمریکا حق حاکمیت قضایی در سراسر جهان را نقض میکند.
تصمیم اخیر دادگاه آمریکا نشان میدهد که سایر کشورها از حق تصمیمگیری برای شهروندانشان برخوردار نیستند. درصورتی که آمریکا بهطور ناگهانی تصمیم بگیرد قهوه را ممنوع کند و تقاضای توقف فعالیت قهوهخانههای ایتالیا را داشته باشد، شک دارم کسی با این موضوع موافقت کند. پاول دورف
با وجود تصمیم اخیر دادگاه برای توقف انتشار توکنهای گرام، انجمن آزاد تان(Free TON Community) که یک گروه مستقل از توسعهدهندگان و کاربران را شامل میگردد، اخیرا یک نسخهی رایگان از شبکهی باز تلگرام را منتشر کرده است.
دورف با اشاره به راهاندازی نسخهی رایگان از شبکهی باز تلگرام به وضوح اظهار داشت که شرکت تلگرام هیچ ارتباطی با کسانی که در آینده برای توسعهی تان تلاش میکنند، نخواهد داشت. مدیر عامل شرکت تلگرام در پایان این یادداشت با تشویق راهاندازی مستقل شبکهی تان اظهار داشت:
من برای کسانی که در راستای تمرکز زدایی، توازن و برابری در جهان تلاش میکنند، آرزوی موفقیت میکنم. شما در جبههی درستی در حال نبرد هستید. این نبرد ممکن است به عنوان مهمترین نبرد نسل ما ارزیابی گردد. (در حالی که شرکت تلگرام در این نبرد شکست خورده است)، موفقیت را برای شما آرزو میکند. پاول دورف
نظر شما نسبت به اظهارات اخیر مدیر عامل شرکت تلگرام چیست؟ آیا توسعهدهندگان مستقل شبکهی باز تلگرام موفق به راهاندازی این پروژه خواهند شد؟ توقف پروژهی رمزارزی شرکت تلگرام چه تاثیری بر صنعت رمزارزها دارد؟ آیا درصورت تغییر رویکرد قانونگذاری در برابر پروژههای رمزارزی شرکت تلگرام این پروژه را مجددا راهاندازی خواهد کرد؟