اخبار داخلیاخبار و مقالات

تهران، رکورددار استخراج غیرمجاز رمزارز به وسیله CoinHive

اصفهان و تبریز با تعداد ۲۲۴ و ۱۴۴ آلودگی در جایگاه دوم و سوم قرار دارند

نکات برگزیده مطلب
  • مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخداد های رایانه ای کشور ضمن هشدار درباره افزایش حمله های بدافزاری اعلام کرد: بدافزار استخراج رمز ارز کوین هایو(COIN HIVE) منبع جدید تهدیدات امنیتی به شمار می رود و تهران آلوده ترین شهر ایران به آن است.

 

براساس گزارش مرکز ماهر، سال 2017 بدافزارهای شناسایی شده استخراج رمز ارز رشدی معادل هشت هزار و 500درصد داشته و پیش‌بینی می‌شود که یکی از چالش‌های امنیتی در سال‌های پیش رو، گسترش صعودی بدافزار‌های استخراج رمزارز باشد.

گزارش مرکز ماهر اضافه می‌کند:‫کوین‌هایو(CoinHive)، یک نرم‌افزار استخراج رمزارز بر پایه «جاوا اسکریپت»، مبتنی بر مرورگر ارائه می‌دهد؛ استفاده آسان از کتابخانه‌های جاوا اسکریپت به صاحبان وب سایت این اجازه را می‌دهد تا با سوء استفاده از بازدید کنندگان بتوانند از این روش به کسب درآمد بپردازند.

گزارش مرکز ماهر ادامه می دهد:

حملات و بدافزارها در سال 2017 متمرکز بر ‫باج افزارها بوده و گسترش روز افزون رمزارزها و افزایش قیمت آنها منبع جدید تهدیدات امنیتی و غیره منتظره است. گزارش مرکز ماهر

مرکز ماهر در گزارش خود استفاده از آنتی ویروس معتبر، استفاده از افزونه‌های مسدود کننده رمزارز در مرورگر و مسدود کردن دستی دامنه‌های آلوده را از راهکارهای پیشگیری از این آسیب پذیری اعلام کرد.
گزارش مرکز ماهر تاکید دارد:

بیشترین میزان سوء استفاده از ضعف امنیتی مسیریاب(روترهای) میکروتیک، استخراج رمزارز با استفاده از تکنولوژی کوین هایو است و این حمله باعث استفاده بیش از حد از پردازنده میکروتیک شده بنابراین دستگاه قادر به عملکرد صحیح نخواهد بود. گزارش مرکز ماهر

مرکز ماهر تهران را با تعداد 606 آلودگی در ردیف اول بیشترین آلودگی به این بدافزار اعلام کرده و اصفهان نیز با تعداد 244 آلودگی در مقام دوم قرار گرفته است.
براساس گزارش مرکز ماهر شهرهای تبریز با تعداد 144 آلودگی، بوشهر با تعداد 88 آلودگی و خوی با 40 آلودگی در ردیف‌های بعدی شهرهای با بیشترین آلودگی قرار گرفته‌اند.
مرکز ماهر چهارسرویس دهنده دارای بیشترین آلودگی را پیشگامان توسعه ارتباطات، مخابرات فارس، پیشگامان هرمزگان و آسمان فرازسپاهان معرفی کرده است.

نکته: در نظر داشته باشید که نرم‌افزار CoinHive در ذات خود «بدافزار» نبوده و تنها یک نرم‌افزار استخراج رمزارز به وسیله مرورگر کامپیوتر می‌باشد. در این مقاله به دلیل اشاره به موارد استفاده از این افزونه در وبسایت‌ها بدون کسب اجازه و استفاده از منابع کامپیوتر کاربر کلمه «بدافزار» به این نرم‌افزار اطلاق شده است.

نظر شما در رابطه با استخراج رمزارز از راه‌های غیر قانونی چیست؟ نظرات خود را در بخش دیدگاه‌ها به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
IRNA
دکمه بازگشت به بالا